Monthly Archives: October 2007

Take a break with tickle! ;p

Take this test!

Most right-brained people like you are flexible in many realms of their lives. Whether picking up on the nuances of musical concerto, appreciating the subtle details in a work of art, or seeing the world from a different perspective, right-brained people are creative, imaginative, and attuned to their surroundings.

People probably see your thinking process as boundless, and that might translate to your physical surroundings as well. Some people think of you as messier than others. It’s not that you’re disorganized, it’s just that you might use different systems to organize (by theme, by subject, by color). Straight alphabetization and rigidly ordered folders are not typical of right-brained behavior.

You are also more intuitive than many. When it comes to reading literature, you probably prefer creative writing or fiction over nonfiction. And when it comes to doing math, you might find you enjoy geometry more than other forms like algebra.

Advertisements

GOD IS MY CEO.

credits to Saifulislam.com

Reminder yang sangat best.

—————————

Jika kita suka mengharapkan agar kebaikan kita dihargai dan disebut-sebut, saya kira orang seperti ini tersilap planet. Hal ini perlu difikirkan semasak-masaknya oleh kita semua. Hanya dengan itu sahaja, the unsung hero yang ramai di tempat kerja, tidak berputus asa untuk terus melakukan kebaikan, biarkan tiada siapa yang peduli apatah lagi mahu menghargainya.

Sebab itulah bekerja kerana manusia itu susah. Memilih pakaian ke luar rumah kerana manusia itu payah. Nak memuaskan hati manusia itu rumit. Mahu jasa kita disebut-sebut itu sulit. Kerana itulah, pegang sahaja slogan GOD IS MY CEO .

Buat kerja, biar jadi ibadah, itu sahaja justifikasinya.

Jika masih mahu dipuji manusia, renung sahaja ayat ini:

“Dan sedikit sahaja dari kalangan hamba-Ku yang bersyukur” (Saba 34: 13)

Benar sekali, setelah begitu banyak kebaikan yang Allah curahkan kepada manusia, sedikit sahaja yang mahu berterima kasih kepada-Nya. Maka bagaimana pula kita, hamba Allah yang kerdil ini, boleh tidak lena malam hanya kerana jasanya tidak dikenang seseorang.

JANGAN KECIL HATI. Kita kan hamba!

———————————

Alia

I’ll be allright.

A friend once wrote reminding,

“Janganlah biarkan hatimu sayang dengan dunia, kerana sakit untuk kamu keluarkannya. Rasailah kesempurnaan dan ketinggian Rohmu dgn melihat kekuasaan Allah, mendengar ayat-ayat Allah.”

“Do not let your heart get attached to the pleasures of the world for trying to forget them is excruciating. Listen to the sound of Allah’s word and see His greatness, and you shall be at your utmost tranquility.”

true indeed.

you expect people to remember but you forget the things that really matter.

Ukhwah itu wajib.
benda-benda yang tak wajib, tak perlu diwajibkan. haram lagi ada.
nama pun dunia.

So, i’ll be fine.

Jangan menangis kerana sahabat ini sedih, tapi rasalah gembira kerana sahabat ini sedih sebab hak-hak dia telah ditunaikan dengan sempurna yang mungkin a ‘slip of mind’ tentang perkara duniawi membuat dia sedikit terkilan.

Sahabat ini telah dibuai alam dunia yang sementara sehingga dia lupa perkara yang lebih penting.

Hanya doa sahabat-sahabat itu yang dicari-cari.

Terima kasih sebab tak berputus asa. Terima kasih sebab selalu bersama. Terima kasih juga kerana menangis.

dan di pagi Aidilfitri yang mulia ini, sahabat ini ingin meminta maaf atas segala kesalahan yang ada. Banyak sangat rasanya. T_T

Thank you for the cake.

I’ll be allright.

Alia

Sabda Rasulullah saw:

التمس لأخيك سبعين عذرا، فإن لم تجد فقل لعل له عذرا.

Maksudnya: “Hendaklah engkau mencari 70 alasan bagi saudara engkau. Jika tidak ada, maka hendaklah anda berkata, mungkin dia mempunyai keuzuran.”p/s: Kek sgt sedap. terima kasih byk2.

the things words can’t describe…

Selamat tinggal ya Ramadhan. T_T

Semoga dosa2 kita telah pun diampunkanNya.

Selamat Hari Raye,
Abah, Mama, Mak, Aliff, Azeem & Aina. Sorry tak dapat raye kat rumah. sorry tak bleyh kene marah pagi raye soh mandi.

Maaf zahir & Batin.

11/10/1987
oh and thank you very much for this.
Housemates: Khai, Mariah, Hazerq,Yani, Simi, Nasha, Liza and Ira kuase 2. Thanx!

Hannah : Love2 the Barbie card! lol. thanx!

and also to those who wish, Thank You for remembering. Your wishes are all that i need! They made my day, really!

Alia

Today’s Input.

Islam bermakna mengorbankan kebebasan dan kemerdekaan diri sendiri demi Allah

Islam is sacrificing yourself from your own freedom of will for Allah

Muslim hanyalah orang yang rela mengenepikan pemikirannya sendiri, adat kebiasaan masyarakat dan dunia serta nasihat-nasihat dari orang lain, selain dari nasihat Allah dan RasulNya

A muslim is a person who is willing to forgo his own thoughts, his family rituals, the world’s common runs and people’s reminders but Allah and His Messenger’s.

Seorang muslim adalah orang yang dalam setiap soalan, selalu merujuk kitab Allah dan RasulNya untuk mengetahui apa yang mestiia lakukan dan apa yang tidak boleh ia lakukan

A muslim is a person who answers every question based on Al-Quran and Sunnah, as to ensure of what he could and could not do.

Manhaj Hidup Muslim, (Abul A’la AlMaududi)

credits to WardatudDeen for this

Alia

In the spirit of the upcoming exams…

You have the potential to be whatever you want to be…
Your abilities, talents and attributes are uniquely yours alone.

Know yourself – what you can do and what you cannot do – for only you can make your life happy.
Hang on to your dreams, no matter how difficult.
Trust yourself and use your strength positively.
Believe that by working, learning and achieving you can reach your goals and be successful.

Trust your heart,
Don’t be afraid to reach out to something new.
Go ahead, get your hopes up.
Even if things turn out differently than you imagined,
you will have tried,
you will have learned,
you will have grown,
and you never will have to live with regrets.

Love your life.
Believe in your own potential.
Wake up each day with the awe of just being alive.
Forget the past.
Take the power to choose what you want to do and do it well.
Open your heart and your mind to every opportunity.
Don’t be afraid to keep trying.

Create your own dreams.
Color your life with the people and things you love.
Focus on all that is good.
Life always gets better with a positive attitude!

Alia

of Birthdays. =D

Roses are red,
Violets are blue,
I hope when you go to bed,
You know that I’ll be thinking of you.
v~(^_^)~v
Happy Birthday!

3rd October

Nur Zahira

4th October

Muhammad Aliff MazalanUpdated:

(huhu… sorry akak, Alia br taw... Happy Belated Birthday!)

Ili Mazlina Mukhtar

May happiness and joy come your way all year long till eternEver.
&
May this birthday brings you closer to Allah for He still gives you the chance to breathe the air in the morning.

I pray that you will be under His watch and blessing always, ameen.

Alia

Nasi Impit & Daging Masak Kicap tanpe Alia. =,(


isk3. btw, Alia sahur maggi je.

oh, kepada Azeem:

buat PMR leklok. akak doakan. Semoga dipermudahkan. 🙂

2 months 9 days and counting…

Alia