Haiku hari ini.

Bagusnya sibuk menyiapkan bekalan,
Sekaligus memperbaiki iman,
Tanpa susah-susah membayangkan,
Saat-saat tak terbayangkan.

—–

Interpret it however you want,
What I want to stress is, Let’s take care of our IMAN!

Advertisements

2 thoughts on “Haiku hari ini.

  1. Ummu Nasihah says:

    Salam, Alia. rindunya lama tak jumpa kan?
    Alia sihat ke? akak Harap Alia teruskan perjuangan dan doakan kami di sini..
    semoga jalan kita akan berjumpa di satu hari, insyaAllah..

    • scholesyfynn says:

      Wassalam akak,
      huhu. Masa baca msg akak saya terasa nak menangis. Rindu sangat2. Alia sihat alhamdulillah. Makin banyak kerja, makin banyak tanggungjawab. Akak macammana? Lama tak dengar cerita. Tengok Facebook pun dah lama tak nmok akak update. Ameen. iA, semoga akak terus tabah melalui perjalanan hidup. Hari ni Alia apply apa yang akak cakap tahun lepas ” Don’t take it personally!”. Saya dah berjaya alhamdulillah! hehe. On to the next challenge! Akak doakan Alia jugak ye. Hug Chihah untuk Alia. Tgk gamabr dia dah besar dan comel!
      We will meet, insyaAllah. (^_^) ❤
      Uhibbuki fillah, ukhti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: